Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

CIJENJENIM SUGRAĐANIMA, SVIM LJUDIMA KOJI SUOSJEĆAJU S NEVOLJAMA STANOVNIKA IZ POPLAVLJENIH PODRUČJA NAŠE DOMOVINE, KOJI SU BEZ IČEGA NAPUSTILI SVOJE DOMOVE.
MOLIMO VAS DA SE HITNO UKLJUČITE U AKCIJU PRIKUPLJANJA POMOĆI U TRAJNOJ HRANI, VODI I ODJEĆI.

PRILOGE U HRANI, VODI, ODJEĆI, OBUĆI (ZA DJECU ILI ODRASLE) PRIKUPLJATI ĆEMO U DVD-u RIBNIK U UTORAK 20.5.2014. OD 16:00 DO 20:00 sati.

MOLIMO VAS DA HRANA BUDE TRAJNA I ISPRAVNA, A ODJEĆA , POSTELJINA I DEKE ČISTE I SLOŽENE.

POSEBNO UPOZORAVAMO GRAĐANSTVO DA NITKO NE SMIJE SKUPLJATI NOVCE U IME OVE TRAGEDIJE.  UKOLIKO SE NETKO POJAVI, ODMAH OBAVIJESTITE POLICIJU.

AKO ŽELITE DONIRATI NOVCE, U SVOM POŠTANSKOM UREDU NAĆI ĆETE POPUNJENE UPLATNICE OVJERENE ŽIGOM CRVENOG KRIŽA I SA ŽIRO RAČUNOM HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA.

ZAHVALJUJEMO SVIMA KOJI ĆE POMOĆI, BRZA POMOĆ JE NAJVEĆA POMOĆ.

ZA INFORMACIJE TEL.  091/640-46-40 CRVENI KRIŽ OZALJ
ILI NAČELNIKA OPĆINE Željka Cara 098/763-214.


OPĆINA RIBNIK i GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA OZALJ

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK