Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

U utorak 11. studenog 2014. u 16 sati u dvorani DVD-a Ribnik,

vlasnica Starog grada Ribnik gđa. Ingrid Frankopan te arhitekti Sandra Rojnić Forca i Hrvoje Hrabak predstaviti će učinjeno na projektu obnove Starog grada te upoznati javnost sa budućom namjenom i prezentacijom Grada.

Pozivam stručnu javnost, medije i građanstvo da se uključe u dijalog kako bi konačni rezultat bio najbolji.

Načelnik Općine Ribnik
Željko Car

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK