Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Sukladno Zakonu o održivoj uporabi pesticida (NN 14/2014), Agro elektronika d.o.o., ovlaštena ispitna stanica Ministarstva poljoprivrede, održati će ispitivanje uređaja za primjenu pesticida (traktorskih prskalica i raspršivača).

Također važno je napomenuti da je zakonski rok za pregled uređaja proizvedenih prije 1995. godine istekao 26.11.2014. godine i da takvi uređaji obavezno moraju doći na pregled, a zbog ograničenih kapaciteta ispitnih stanica, poželjno je da se pregledu odazovu i svi vlasnici uređaja proizvedenih nakon toga datuma.

Prema rasporedu tvrtke Agro Elektronika d.o.o., ispitivanje će se održati u Ribniku

24.8.2015. godine, ponedjeljak, Ribnik, Parking kod tvornice u vremenu od 8-15 sati

Obavijest_za_Ispitivanje-Karlovacka.pdf

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK