Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Prezentacija na temu energetske obnove obiteljskih kuća održati će se u prostorijama DVD-a Ribnik u Ribniku u ponedjeljak 21.3.2016. godine sa početkom u 16:00 sati.

Teme:
Što je energetska obnova obiteljskih kuća?
Što se sufinancira?
Tko se može prijaviti?
Način na koji se ostvaruje sufinanciranje.
Koja je dokumentacija potrebna?
Kako izabrati kvalitetnog i pouzdanog izvođača?
Savjeti i iskustva na dosadašnjim projektima!
Predbilježbe za termin energetskog pregleda.

Prezentaciju će održati predstavnici tvrtke PALAM d.o.o. iz Zagreba.

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK