Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

 

Akcija skupljanja starog tekstila u okviru projekta Eko -social i OŠ Žakanje. 

Ako imate viška starog tekstila i ne znate gdje biste s njime, pozivamo Vas da ga dovezete 9. prosinca 2020. u MŠ Žakanje u vremenu od 13:00 do 14:00 sati (na košarkaško igralište).

Hvala unaprijed svima koji će se uključiti u akciju i tako pridonijeti pravilnom gospodarenju otpadom.

http://os-zakanje.skole.hr/#mod_news

 

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK