Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Dana 03. listopada 2010. godine održani su izvanredni izbori za izbor općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Ribnik.

Za općinskog načelnika izabran je NEZAVISNI KANDIDAT

ŽELJKO CAR, a za zamjenika općinskog načelnika

IVAN PIŠKURIĆ, sa 169 glasova odnosno 61,23 %.

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice-HDZ, za općinskog načelnika IVAN SOPČIĆ, a za zamjenika općinskog načelnika IVAN NOVOSEL, dobili su 96 glasova odnosno 34,78 %.

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK