Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Upravni odjel za prostorno uređenje, građenje i zaštitu okoliša Karlovačke županije, objavio je Upute za legalizaciju zgrada.

Upute za legalizaciju možete preuzeti ovdje:
Upute_za_legalizaciju_zgrada_1.pdf

Za više informacija pogledati na http://www.kazup.hr/upravni-odjeli-i-sluzbe/prostorno-uredjenje.

Također, sam postupak legalizacije, od predaje zahtjeva do donošenja rješenja o izvedenom stanju kao i postupke koji slijede nakon izdavanja rješenja, mogu se pronaći i na internetskoj stranici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja www.mgipu.hr.

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK