Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

U ponedjeljak, 04. ožujka 2013. godine sa početkom u 16:00 sati, u dvorani DVD-a Ribnik u Ribniku, održan je javni skup pod naslovom Legalizacija bespravno izgrađenih objekata.

Na javnom skupu predstavljene su mogućnosti stručne pomoći koje se građanima nude po pitanju legalizacije objekata te prijava na natječaje IPARD. Voditelji javnog skupa bili su Milan Medić (LAG Vallis Colapis) i Vedran Banaj (LAG Zrinska Gora).

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK