Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Dana 29.10.2013. učenici četvrtih i petih razreda OSNOVNE ŠKOLE BARILOVIĆ predvođeni gđom. Mirjanom Vranić-Šušlje dipl.uč.raz.nastave hrv.jezika došli su u sklopu ŠKOLE U PRIRODI u jednodnevni posjet Ribniku.

Tom prilikom kraće predavanje o Dvorcu Ribnik kao i kraju održano je Načelnik Općine Ribnik, gosp. Željko Car, prof., dok je đake o pčelarstvu, PČELARSKOJ POUČNOJ STAZI te MEDNOJ STAZI RIBNIČKE DOLINE informirao gosp.Nikola Paunović, dipl.oec. Tom prilikom obavljen je razgovor i na spomenute teme odgovaralo se na pitanja učenika.

Također, učenici su posjetili i proizvodni pogon PEKARE MUS.

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK