Turizam

Turistička ponuda općine

U okviru pilot projekta Hrvatske turističke zajednice „Hrvatska 365“ čiji je cilj produženje predsezone i posezone, Općinsko vijeće Općine Ribnik na 11. sjednici održanoj 11. rujna 2014. godine donijelo je Odluku o prihvaćanju pravila za osnivanje i djelovanje destinacijskog PPS kluba i osnivanje PPS kluba na području PPS destinacije Zeleno srce Hrvatske te Pravila za osnivanje i djelovanje destinacijskog „PPS KLUBA”.

Odluka_o_prihvaćanju_pravila_za_osnivanje_i_djelovanje_destinacijskog_PPS_kluba.pdf

Pravila_za_osnivanje_i_djelovanje_destinacijskog_PPS_kluba.pdf

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK