Pravilnik o sufinanciranju udruga građana koje djeluju na području Općine Ribnik

Ribnik 2., Ribnik
Registarski broj: 04001210
Djelatnosti: poticanje razvoja kreativnosti mladih ljudi, razvoj i unapređenje društvenih sadržaja koji su od nekog interesa za mlade, poticanje druženja i bolje suradnje među mladima, poboljšanje kvalitete društvenog života mladih u Ribniku, promicanje kulture, sporta i glazbe na području Općine Ribnik i široj okolici.
Predsjednik: Kristina Starešina Ivičak

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK