Pravilnik o sufinanciranju udruga građana koje djeluju na području Općine Ribnik

Ribnik b.b., Ribnik
Registarski broj: 04000813

Cilj: Društvo je osnovano u cilju okupljanja djece, mladeži i ostalih građana te promicanje i unapređenje zdravog života i sportske rekreacije.

Djelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi: bavljenje sportom; organiziranje sportskih natjecanja; uređenje postojećih i izgradnja novih sportskih objekata za potrebe Društva; sudjelovanje na natjecanjima sportskog karaktera koje organiziraju srodne udruge; uključivanje u razne sportske manifestacije koje organizira općina i susjedna sela; jačanje suradnje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje.

Predsjednik: Dino Blažević, 095/829-89-39

Tajnik: Ivana Pestak, 099/341-39-55

Pretraži


Općini Ribnik su dodijeljena sredstva na temelju Natječaja za provedbu operacije 7.1.1. „Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. – 2020. godine za ulaganje u izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Cilj ovog Projekta je pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine Ribnik. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja unutar Izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik iznosi 62.000,00 HRK. Stopa sufinanciranja koju je ostvarila Općina Ribnik je 100% od ukupno prihvatljivih troškova. Iznos sredstava potpore iz proračuna Europske unije iznosi 52.700,00 HRK koja sudjeluje sa 85% ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
 
Sredstava iz proračuna Republike Hrvatske iznose 9.300,00 HRK te sudjeluju sa 15% od ukupne vrijednosti potpore za izradu Strateškog razvojnog programa Općine Ribnik.
PREUZMI: PDF dokument

KARTA OPĆINE RIBNIK